Poklon heklani Beagle u tri pozicije.

Kako izabrati pravi poklon za dragu osobu?

Poklon koji će sigurno obradovati vaše dete, devojku, drugaricu, prijatelje. 

Svake godine imate problem da izaberete originalan poklon. Radnje su pune sadržaja koji su već viđeni. Ne želite da vaša draga osoba dobije nešto što već ima. Treba vam nešto što će ostaviti utisak, a opet biti i dovoljno umereno i prikladno datoj prilici.

Rešenje se krije u unikatnom, heklanom poklonu. Heklane igračke nastaju tako što svoje želje i ideje prenesete heklarki i ona ishekla za Vas unikat. Takvu igračku ne možete naći ni u jednoj radnji sa fabričkim igračkama.

Čak i da vaše dete ili druga, draga osoba ima dosta plišanih igračaka, sigurno neće imati BAŠ ovakvu. Magija je u tome što zajedno osmišljavamo projekat.

Na primer, znate da vaša voljena osoba voli pse ili već ima kućnog ljubimca. Možete nam poslati fotografiju tog psa ili ga opisati i mi ćemo se potruditi da napravimo malog, plišanog dvojnika. Priznaćete da ovakav poklon nikog ne bi ostavio ravnodušnim!

Možete izabrati i neku od ponuđenih igračaka koje već imamo u ponudi, a na primer promeniti boju vunice ili zatražiti da izvzemo inicijale.

Takođe, heklani privesci mogu biti originalan poklon koji će vaša draga osoba rado nositi sa sobom.

Našu trenutnu ponudu možete pogledati na našoj INSTAGRAM STRANICI ili na našem sajtu u delu HEKLANE IGRAČKE.

Narandžasta lija iz profila, bez pozadine.

Priča o heklanoj liji

Ova gospođica Lija isheklana je od plišane vunice, po specijalnoj želji. Marina i njena porodica jako vole lisice. To je poklon za sve članove porodice.

Godinama unazad, imaju običaj da skupljaju minijature i igračkice sa likom lisice, ali u kolekciji im je nedostajala lisica koja je heklarska rukotvorina.

Sa uživanjem sam ispunila njenu želju. Ubrzo sam dobila pozitivne komentare. Heklana lisica je pronašla svoje posebno mesto na polici.

Fotografiju ove plišane lije možete videti levo od ovog teksta koji trenutno čitate.